Startende BNI LocatiesNieuwsPartners

BNI International

  

Ivy Raktoe

Phone 0631969413
Mobile Number 0631969413
Website http://www.paperwork.nl

Mrs. Ivy Raktoe
Paperwork
Na afspraak
Delft

Social Networking Links

Send Message

Ivy Raktoe

Paperwork

AmbassadorMy BusinessPaperwork ondersteunt ondernemers met de financiële administratie. Wij zijn gespecialiseerd in ZZP-ers en klein MKB. Wij verzorgen ook de BTW en IB aangifte. Onze toegevoegde waarde is, behalve dat wij heel deskundig zijn, wij de hele ontzorging doen van a tot z. Wij zijn proactief en wij zorgen ervoor dat wij net dat extraatje doen voor onze klanten, zodat ze echt met een gerust hart zich kunnen focussen op hun onderneming. Wij zijn ook heel erg flexibel, waardoor ondernemers zich zeer thuis voelen bij Paperwork. Daarnaast hanteren wij een uitstekende prijsbeleid, wij hebben een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding, en dat zijn de redenen waarom mensen voor Paperwork kiezen. Paperwork biedt aan starters ook een Ondernemersplan aan. Paperwork ondersteunt ook accountantskantoren met het boeken van administraties tegen een hele aantrekkelijke prijs.

Ideal ReferralAls je een ondernemer, directeur, klant of relatie hoort zeggen: Van de boekhouding daar lig ik nou wakker van Ik ben laat met het indienen van mijn IB aangifte. Het is weer tijd voor de BTW aangifte, ik heb daar helemaal geen zin. Ik kom gewoon niet aan mijn administratie toe. Ik heb het zo druk, voor mijn vakantie moet ik ook nog de administratie bijwerken.

Top ProductDigitale boekhouding voeren, een app op je smartphone, waardoor je inzicht hebt op je financiën waar je ook bent

Top Problem SolvedSpoedopdracht achterstand administratie.

My Favorite BNI StoryIk heb het altijd leuk gevonden om mensen te helpen, bij BNI voel ik me goed!

My Ideal Referral PartnerElke ondernemer die praat over de BTW aangifte en IB aangifte, klaagt over zijn boekhouder of accountant of over te weinig tijd hebben, te hard werken. Iedereen die erover denkt een bedrijf te starten. Iemand die ontslagen is en geen werk kan vinden en voor zichzelf wil starten. Mensen die een uitkering ontvangen en op zoek zijn naar een kans om hun leven te veranderen en hun eigen bedrijf willen starten.